ALTAY CREDIT este o companie de servicii financiare - organizatie de creditare nebancara.
 Înainte de a încheia un contract, citiți cu atenție termenii și condițiile, și consultați un expert financiar, dacă este necesar.
Despre companieDespre noiRegulamenteCreditare responsabilaPolitica de confidențialitateTermeni si conditii a site-uluiContacteInformatii CrediteCum se obtine?Cum se ramburseaza?Intrebari Frecvente Calculator crediteCrediteCredite Persoane FiziceCredite Persoane JuridiceInstrumente Financiare
Altay Credit B
DESPRE ALTAY CREDIT 
PRODUSE
LINK-URI UTILE
Politica Cookie-uri
Politica de Confidențialitate
Contact
Credite persoane fizice
Credite persoane juridice
Instrumente financiare
Altay Credit Black
Tel: + 373 (79) 888 510

Transparență
 
Ne ajutăm clienții in a lua cele mai bune decizii în cunoștință de cauză, astfel, va oferim informații complete privind conditiile noastre de creditare. Toate informațiile despre costul împrumutului, procedura de rambursare și valoarea comisionului de rescadențare, dacă acesta este solicitat, sunt disponibile pe site-ul nostru. Termenii și Condițiile sunt publicate pe site, astfel încât oricine poate avea acces la ele înainte de a aplica pentru un credit.
 
Corectitudine
 
Clientii nostrii nu sunt indusi în eroare. Informatia este prezentata în mod accesibil si simplist, pentru a fi pe înțelesul oricărei persoane, care nu deține cunoștințe specifice domeniului financiar-bancar. 
 
Disponibilitate
 
Va punem la dispoziţie un canal de comunicare prin care ne puteti contacta în orice moment al zilei, acesta fiind e-mail-ul hello@altaycredit.com.
 
Recomandări in folosirea creditelor :
 
Creditele acordate de Credit Core sunt potrivite (analogie) în cazul nevoilor de reparații minore și mai puțin potrivite pentru renovarea întregii locuințe.
Repararea automobilului sau cumpararea politei obligatorii de asigurare a acestuia sunt și ele cazuri când cea mai potrivită soluție este creditul acordat de Altay Credit. Mai puțin când vine vorba de achiziţionarea unui autoturism nou.
Folosește creditul acordat de Altay Credit pentru a beneficia de promoții și alte reduceri, dar nu ca bani de buzunar.

CREDITARE  RESPONSABILA